Mazăre și supă de cartofi cu Pesto de tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 824 calorii, 20g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, nuci de fistic, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fistic-tarhon Pesto Bowties cu mazăre și cartofi, Salată De Cartofi Cu Mazăre De Zahăr Și Vinetă Cremoasă De Tarhon, și Supă de praz, cartofi și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare cu ulei de măsline extravirgin câteva rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pancetta, dacă folosiți, ceapa și usturoiul. Se amestecă ocazional timp de 3 până la 4 minute, apoi se adaugă cartofii și se condimentează cu sare și piper, după gust. Acoperiți tigaia și gătiți încă 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați escarolul și condimentați cu nucșoară, acoperiți tigaia și lăsați să se ofilească 2 minute. Se amestecă stocul și apa și se aduce supa la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute pentru ca aromele să se combine, reglați sarea și piperul, după gust și lăsați să se răcească. Magazin pentru o masă make-ahead. Aduceți supa, acoperită, la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Escarola
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați mazărea și ditalini și gătiți la al dente, aproximativ 7 până la 8 minute. Opriți focul și serviți în boluri puțin adânci garnisite cu pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ditalini
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Puneți ierburile în robotul de bucătărie împreună cu nucile și usturoiul ras. Condimentează cu sare și piper, după gust, apoi adaugă coaja de lămâie, uleiul de măsline extravirgin și brânza. Pulsați într-o pastă grosieră, apoi transferați pesto-ul în recipientul de depozitare și stropiți blatul cu un strat subțire de ulei de măsline extravirgin pentru a întârzia rumenirea. Acoperiți și păstrați în frigider. Aduceți temperatura camerei atunci când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils Argintii
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată