Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea și păstăile. Această rețetă face 6 porții cu 89 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mazăre minion, mentă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Mazăre Și Păstăi Cu Ceapă, Păstăi de mazăre și ardei, și Carne de vită cu păstăi de mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mazăre de abur, acoperită, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
2
Adăugați mazăre verde în tigaie; abur 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Combinați mazărea, untul și sarea într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi.
Mazărele izbucnesc cu substanțe nutritive. Sunt ambalate cu proteine și fibre, plus un sortiment de vitamine și minerale, inclusiv vitaminele C și a și folatul.