Mazăre Și Paste Cu Ochi Negri
Mazărea cu ochi negri și pastele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 859 calorii, 31g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,57 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de slănină, paste, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Mazăre cu ochi negri ' n ' Paste, Salată de Paste din sud cu mazăre cu ochi negri, și Paste De Coajă Cu Pesto De Scape De Usturoi, Slănină Și Mazăre Cu Ochi Negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Adăugați sare, dacă folosiți, și amestecați cojile de paste. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți cojile, neacoperite, până la al dente, 8 minute.
Între timp, așezați roșiile, mazărea cu ochi negri, uleiul de măsline, usturoiul și cayenne într-un bol mare de amestecare sau servire și amestecați pentru a combina.
Scurgeți bine cojile de paste într-o strecurătoare, agitând-o de câteva ori pentru a îndepărta orice apă care s-ar putea agăța încă de paste.
Transferați cojile în vasul de amestecare și amestecați pentru a se combina bine.
Se servește acoperit cu brânză feta, slănină, dacă se folosește și pătrunjel.
Scurgeți bine cojile de paste într-o strecurătoare, agitând-o de câteva ori pentru a îndepărta orice apă care s-ar putea agăța încă de paste.
Transferați cojile în vasul de amestecare și amestecați pentru a se combina bine.
Se servește acoperit cu brânză feta, slănină, dacă se folosește și pătrunjel.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;