Mazăre și morcovi cu două cepe
Nevoie de o garnitură vegetariană? Mazărea și morcovii cu două cepe ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 125 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Un amestec de scallions, apă, mazăre mică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bulgur cu mazăre și morcovi, Mazăre și morcovi noi, și Mazăre și morcovi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți untul la foc moderat.
Adăugați ceapa și ceapa verde și gătiți, amestecând, până se înmoaie. Se amestecă făina.
Adăugați apa, morcovii, sarea, piperul și cimbru și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la moderat și gătiți până când morcovii sunt doar fragezi, aproximativ 8 minute.
Adăugați mazărea. Acoperiți și fierbeți până când morcovii și mazărea sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult.