Mazăre încărcată cu ochi negri, spanac și supă de legume
Încărcat mazăre cu ochi negri, spanac, și supa de legume este un fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 119 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o supă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, mazăre cu ochi negri, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Supă de legume de toamnă cu mazăre cu ochi negri și pui la grătar, Mazăre Cu Ochi Negri Și Salată De Legume, și Mazăre cu ochi negri cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in uleiul incins pana se rumenesc usor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați bulion de legume și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
3
Amestecați cartofii, mazărea cu ochi negri, morcovii, dovleceii, spanacul, pătrunjelul și frunzele de dafin în bulion. Condimentează cu sare și piper negru. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți supa până când mazărea este fragedă și aromele s-au amestecat, 1 1/2 până la 2 ore.