Mazăre zdrobită și brânză Ricotta
Zdrobit mazăre și brânză Ricotta este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 229 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Un amestec de ceapă, frunze de pătrunjel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Tagliatelle cu mazăre zdrobită,cârnați și brânză Ricotta-Giada, Paste Cu Mazăre Zdrobită Și Ricotta, și Paste cu mazăre de zahăr și brânză Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală medie la foc mediu, adăugați ulei, apoi unt și ceapă.
Sote ceapa biți 2 minute, apoi se adaugă mazăre congelate, ridica un pic de căldură. Amestecați mazărea pentru a le încălzi și lăsați apa să se evapore. Când mazărea este încălzită, adăugați ricotta și pătrunjelul în tigaie și zdrobiți brânza împreună cu mazărea.
Adăugați coaja de lămâie. Condimentează amestecul cu sare și piper și servește.