Mazăre verde și ciuperci
Mazăre verde și ciuperci este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 86 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciuperci baby portobello, piper măcinat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mămăligă Cu Fasole Verde, Ciuperci, Mazăre Și Praz, Inimi de anghinare, mazăre verde și ciuperci într-un sos de lămâie, și Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și ciupercile. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 4 minute. Se amestecă mazărea și 1/2 cană de apă. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand mazarea este frageda, 8-10 minute. Se amestecă sarea și piperul.