Mazăre prăjită, ardei gras și ciuperci Shitake
Mazăre prăjită, ardei gras și ciuperci Shitake este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 138 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână tamari, ciuperci shitake, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Mazăre și ciuperci prăjite cu sos de pește și busuioc, Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde, și Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde pentru rețete similare.