Mazăre proaspătă cu mentă și ceapă verde
Mazărea proaspătă cu mentă și ceapă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 195 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mazăre, ceapă verde, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Somon Prăjit Înăbușit În Mazăre, Ceapă Verde Și Mentă, Mazăre verde proaspătă și mazăre Snap de zahăr în sos de susan, și Mazăre și lăstari de mazăre cu ceapă de primăvară și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Între timp, mazăre de coajă (ar trebui să aveți aproximativ 4 căni). Gatiti mazarea in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Se scurge bine și se transferă într-un castron mediu.
În timp ce mazărea se gătește, tăiați și aruncați capetele rădăcinii și frunzele verde închis ale cepei verzi. Înjumătățiți părțile albe și verde deschis pe lungime și tăiați subțire transversal. Pune deoparte. Se toacă menta și se lasă deoparte.
Adăugați unt la mazărea fierbinte și aruncați până când untul este topit și mazărea este acoperită.
Adăugați ceapă verde, arpagic și mentă și aruncați pentru a combina.
Se presară sare după gust și se servește imediat.