Mazăre Picantă Chipotle Cu Ochi Negri
Picantul Chipotle Black-Eyed Peas este un fără gluten și vegan rețetă cu 20 de porții. O porție conține 78 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de aromă lichidă de fum mesquite, bază de bulion de legume, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Mazăre Picantă Cu Ochi Negri, Mazăre Picantă Cu Ochi Negri, și Mazăre fierbinte și picantă cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și oțetul balsamic într-o tigaie; gătiți și amestecați ardeiul gras portocaliu, țelina, morcovul, ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte până când ceapa este translucidă, 5 până la 8 minute.
Transferați amestecul într-un aragaz lent; se amestecă mazărea cu ochi negri, apa și baza vegetală, amestecând pentru a dizolva baza vegetală. Se amestecă ardeii chipotle, aproximativ 1 lingură de sos adobo rezervat (sau după gust), fum lichid, chimen și piper negru.
Gatiti in aragazul lent la foc mic pana cand mazarea cu ochi negri este foarte frageda si aromele sunt amestecate, aproximativ 8 ore.