Mazăre Indiană Și Conopidă

Mazăre Indiană Și Conopidă
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Mazărea indiană și conopida ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 173 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână flori de conopidă, semințe de muștar, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi indieni, mazăre și conopidă, Conopida indiană "Sabji" cu mazăre și morcovi, și Mazăre Condimentată Indiană.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați semințele de chimen și semințele de muștar în uleiul încins. Gatiti si amestecati pana cand semintele incep sa apara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
SemințeSemințe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Se amestecă mazărea și conopida. Se condimentează cu sare. Reduceți căldura la minim, acoperiți și continuați să gătiți 15 minute, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
LegumeLegume
MazăreMazăre
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista