Mazăre indiană cu conopidă

Mazăre indiană cu conopidă
Mazărea indiană cu conopidă este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 225 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, ulei vegetal, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Cartofi indieni, mazăre și conopidă, Conopida indiană "Sabji" cu mazăre și morcovi, și Mazăre Condimentată Indiană.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti pudra de curry si ardeii iute in ulei 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă conopidaorete și bulion. Acoperiți și gătiți 3 până la 4 minute sau până când conopida este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Se amestecă mazărea și fasolea. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista