Mazăre indiană cu conopidă
Mazărea indiană cu conopidă este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 225 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, ulei vegetal, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Cartofi indieni, mazăre și conopidă, Conopida indiană "Sabji" cu mazăre și morcovi, și Mazăre Condimentată Indiană.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti pudra de curry si ardeii iute in ulei 2 minute, amestecand ocazional.
Se amestecă conopidaorete și bulion. Acoperiți și gătiți 3 până la 4 minute sau până când conopida este fragedă.
Se amestecă mazărea și fasolea. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.