Mazăre fiartă cu salată și ceapă
Mazăre fiert cu salata verde si ceapa ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 239 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați salată boston, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Mazăre Fiartă Cu Ceapă De Primăvară Și Salată Verde, Mazăre fiartă cu unt, salată verde și mentă, și Mazăre, salată și Scallions fierte rapid.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele ofilite, tăiați tulpinile și spălați cu atenție capetele de salată, astfel încât să nu se despartă.
Tăiați în sferturi. Înfășurați mai multe bucle de sfoară aproximativ fiecare sfert pentru a-l menține în formă cât mai mult posibil în timpul gătitului.
Aduceți untul, apa și condimentele la fiert în cratiță. Apoi adăugați mazărea și aruncați pentru a le acoperi cu lichid. Îngropați pătrunjelul în mijlocul lor. Aranjați sferturile de salată peste ele și ungeți cu lichidul. Pătrundeți o cruce în capetele rădăcinii cepei (pentru gătit uniform) și împrăștiați-le printre sferturile de salată.
Pentru ca aburul de gătit să se condenseze și să cadă înapoi pe mazăre, răsturnați un capac peste cratiță și umpleți-l cu apă rece sau cuburi de gheață; sau folosiți o farfurie cu supă. Aduceți mazărea la fiert și fierbeți încet timp de 20 până la 30 de minute sau până se înmoaie. De mai multe ori în această perioadă, scoateți capacul și aruncați mazărea și legumele pentru a asigura chiar și gătitul. Pe măsură ce apa se încălzește și se evaporă în capac sau farfurie, umpleți cu cuburi de gheață sau apă rece.
Când mazărea este fragedă, lichidul lor de gătit ar fi trebuit să se evapore aproape în întregime. Condimente corecte.
Aruncați pătrunjelul și șirurile de salată. Chiar înainte de servire, aruncați mazărea și ceapa cu untul. Transformați-le în vasul de legume, așezați salata în jurul marginii vasului și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;