Mazăre de zahăr și cartofi cu Pesto de pătrunjel

Mazăre de zahăr și cartofi cu Pesto de pătrunjel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea cu zahăr și cartofii cu Pesto de pătrunjel. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.81 pe portie. O porție conține 288 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: crenguțe de pătrunjel cu frunze plate, crenguțe de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos de Cran-mere, cartofi de pătrunjel și mazăre de zahăr, Cartofi Noi Și Mazăre Cu Zahăr, și Somon prăjit cu ierburi, cartofi, morcovi și mazăre cu zahăr.

Instrucțiuni

1
Pulsează pătrunjelul cu brânză, nuci de pin, usturoi și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt. Cu motorul pornit, adăugați 1/2 cană de ulei într-un flux lent, amestecând până se încorporează și aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Nuci De PinNuci De Pin
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Acoperiți cartofii cu apă într-o oală medie și condimentați bine cu sare, apoi fierbeți până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o oală medie largă la foc mediu-mare până când strălucește. Zaharul saut saut se fixează până când este crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se ia de pe foc și se adaugă cartofii și pesto-ul, amestecând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Transferați într-un vas de servit pentru a se răci rapid (astfel încât pesto-ul să nu se separe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1
Pesto poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, suprafața sa acoperită cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista