Mazăre De Usturoi-Mentă
Mazăre de usturoi-mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Cotlet de miel și salată de primăvară timpurie și piure de usturoi-mazăre de mentă-n-cartofi, Mazăre De Zahăr Și Mazăre Dulce Cu Vinetă Caldă De Usturoi Chile, și Mint Mojo (sos de usturoi în stil portorican cu mentă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mare de apă până la fierbere.
Adăugați mazărea și gătiți 2 până la 3 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece. Într-o tigaie mare la foc mediu-mic, gătiți usturoiul în ulei până devine auriu.
Scoateți și aruncați usturoiul.
Adăugați mazărea de zahăr și mazărea proaspătă sau dezghețată și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă menta, zahărul și sarea.