Mazăre de pui de usturoi și verdeață
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Mazărea de pui de usturoi și verdele ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 289 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Usturoi Stir-Fried Snow Peas & Pea Greens, Pui De Mazăre Sundal, și Orzo cu mazăre de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Adăugați ulei și usturoi zdrobit.
Se sotează usturoiul în ulei 2 minute, apoi se adaugă verdele. Întoarceți și ofiliți verdele în ulei de usturoi și condimentați cu sare și piper.
Adăugați 1 cană bulion de legume în tigaie. Aduceți bulionul la fierbere. Acoperiți tigaia, reduceți focul la foc mic și gătiți verdele 7 sau 8 minute în bulion. Descoperă tigaia.
Adăugați mazărea de pui în tigaie și combinați cu verdele înăbușit. Reglați sarea și piperul și serviți.