Mazăre De Primăvară Destul De Umplută
Mazărea de primăvară destul de umplută durează 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36 și costă 15 cenți pe porție. Această garnitură are 24 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți condimente de lămâie-piper, busuioc, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare sunt Salată drăguță de Paste cu mazăre, parmezan și șuncă, Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie, și Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Lăsați umplutura să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Între timp, într-o cratiță mare, aduceți 6 căni de apă la fiert.
Adăugați mazărea de zăpadă; acoperiți și fierbeți timp de 1-2 minute.
Scurgeți și puneți imediat mazărea în apă cu gheață.
Împărțiți ușor mazărea deschisă; țeavă aproximativ 1 linguriță de umplutură în fiecare păstăi.