Mazăre de primăvară cu mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea de primăvară cu mentă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 90 de calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mazăre și lăstari de mazăre cu ceapă de primăvară și mentă, Salată verde de primăvară cu mazăre dulce, arpagic, mărar și mentă, și Paste din grâu integral cu mazăre de primăvară, mentă și brânză de capră.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți uleiul de măsline cu oțetul.
Adăugați mazărea, ceapa roșie și menta și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Transferați într-un platou și serviți.