Mazăre de primăvară cu cartofi noi, Ierburi și năsturel
Mazărea de primăvară cu cartofi noi, Ierburi și năsturel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.15 pe portie. O porție conține 194 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, mentă, năsturel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Mazăre de primăvară cu șuncă și ierburi, Ciuperci, Mazăre Și Ierburi Pentru Primăvară, și Paste de dovlecei de primăvară cu mazăre, praz și năsturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați cartofii și un vârf de sare. Gatiti la foc moderat pana cand furculita este frageda, aproximativ 20 de minute. Cu o lingură pliată, transferați cartofii pe o farfurie și lăsați să se răcească, apoi înjumătățiți sau sferturiți cartofii mari.
Adăugați 1 linguriță de sare în apa de cartofi și dați la fiert.
Adăugați mazărea și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Între timp, într-o tigaie mare, topiți untul în uleiul de măsline.
Adăugați prazul și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit a cartofului, apoi scurgeți mazărea și adăugați-le în tigaie.
Adăugați cartofii și apa de gătit rezervată în tigaie și aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând.
Se adaugă menta, arpagicul și sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați creștetul de apă.
Transferați legumele într-un bol încălzit și serviți.