Mazăre De Porumbel Cu Unt (Mitti Handi Dal)

Mazăre De Porumbel Cu Unt (Mitti Handi Dal)
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 328 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ceapă, ghimbir, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Mazăre De Porumbel Cu Unt (Mitti Handi Dal), veg handi, stil restaurant veg diwani handi, și Salată Rece De Mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți mazărea porumbelului cu apă și lăsați la macerat 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți bine mazărea porumbelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
3
Întoarceți mazărea porumbelului în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați jalapeo înjumătățit, 1/2 linguriță de turmeric, 4 căni de apă și un vârf de sare și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat până când mazărea este doar fragedă, dar nu se destramă, aproximativ 15 minute. Aruncați jumătățile de jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
5
Între timp, într-o altă cratiță medie, încălziți uleiul de canola până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați semințele de chimen și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
7
Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și jalapeo-ul tocat și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
8
Adăugați restul de 1/2 linguriță de turmeric împreună cu roșiile și cayenne și gătiți la foc moderat până când lichidul s-a evaporat și roșiile se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
TurmericTurmeric
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
9
Adăugați mazărea porumbelului și lichidul lor de gătit în amestecul de roșii și fierbeți până când dalul este ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare. Se amestecă untul și coriandrul și se servește cu orez și Naan cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
NaanNaan
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
LinteLinte
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista