Mazăre cu unt cu ceapă
Mazăre unsă cu ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de apă, mazăre, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mazăre cu unt cu salată verde, Mazăre cu unt și praz, și Orez cu unt cu mazăre.
Instrucțiuni
Aduceți apa, ceapa și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie grea, apoi gătiți la foc mediu, acoperit, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute.
Creșteți căldura la mediu-mare și amestecați untul și mazărea, apoi gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când mazărea este fragedă, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare.