Mazăre cu unt cu ceapă

Mazăre cu unt cu ceapă
Mazăre unsă cu ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de apă, mazăre, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mazăre cu unt cu salată verde, Mazăre cu unt și praz, și Orez cu unt cu mazăre.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa, ceapa și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie grea, apoi gătiți la foc mediu, acoperit, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Creșteți căldura la mediu-mare și amestecați untul și mazărea, apoi gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când mazărea este fragedă, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MazăreMazăre
SareSare
1
Haggipavlu Nemea ' 04

Echipamente

DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista