Mazăre cu ochi negri prăjiți și mușcături de șuncă cu un sos dulce de merișor

Prăjit cu ochi negri și mușcături de șuncă cu un sos dulce de merișor este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 428 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, mazăre cu ochi negri, șobolani și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 39 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ceapă prăjită cu sos de scufundare, Blinele De Mazăre Cu Ochi Negri Cu Sos De Scufundare Cu Miere-Sriracha, și Găluște de pui prăjite în tigaie cu sos dulce și picant.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați mazărea, șalotul, ardeiul gras și șunca.
Se amestecă în amidon de porumb, albușuri de ou, sare și piper, după gust.
Într-o cratiță mică, combinați sosul de afine, siropul și praful de usturoi.
Se încălzește până se încălzește. Acoperiți și păstrați cald.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o friteuză până ajunge la 325 de grade F. lucrând în loturi și folosind 2 lingurițe, glisați cu grijă porții mici (mușcături) din amestecul de mazăre în uleiul fierbinte. Notă: amestecul de mazăre nu este foarte ferm, deci trebuie să le glisați în uleiul fierbinte
foarte încet, ei își vor păstra forma. Se prăjește adânc timp de aproximativ 5 minute sau până se rumenesc și sunt crocante.
Scoateți din ulei și scurgeți pe o tavă de copt căptușită cu un prosop de hârtie.
Serviți alături de sosul cald de afine.