Mazăre cu ochi negri cu șuncă – noroc pentru Anul Nou

Mazăre cu ochi negri cu șuncă – noroc pentru Anul Nou
Black Eyed Peas with Ham-noroc pentru Anul Nou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de kale rupte, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 94 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Anul Nou. Acesta este adus la tine de bucătărie aburos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 48 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Hummus cu slănină de mazăre cu ochi negri fumurii {noroc în anul nou!}, Mazăre cu ochi negri într-o supă sănătoasă pentru norocul de Anul Nou, și Mult noroc verde și mazăre cu șuncă.

Instrucțiuni

1
Clătiți mazărea cu ochi negri, alegeți și aruncați orice nu este-fasole. Se înmoaie în apă peste noapte sau se pune în oală cu apă, se aduce la fierbere. Opriți focul și lăsați să stea în apă fierbinte timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu GoyaOțet De Vin Roșu Goya
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți, aruncați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
În oală mare, largă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Gatiti morcovii, telina, ceapa la foc mediu-mic timp de 5-7 minute. Aveți grijă să nu ardeți legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați osul de șuncă, jareții, fasolea scursă și apa în oală. Se fierbe timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Îndepărtați cârligele și oasele de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Adăugați șunca tăiată cubulețe și roșiile și fierbeți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Tăiată Cubulețeșuncă Tăiată Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
9
Adăugați frunze de kale și gătiți până când frunzele sunt gata (frunzele de kale necesită doar 10 minute). Sare după gust (șunca și jareții adaugă destul de multă sare, așa că gustați în timp ce sareți)
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 48 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista