Mazăre cu ochi negri cu Chard elvețian
Mazărea cu ochi negri cu Chard elvețian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 107 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de mazăre cu ochi negri, sare, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Rețete similare includ Curry picant de mazăre cu ochi negri cu brânză elvețiană și vinete prăjite, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Brânză elvețiană, mazăre și carne de vită.
Instrucțiuni
Spălați bine ciorba Elvețiană.
Scoateți și tăiați tulpinile. Feliați frunzele în benzi (1 inch).
Puneți mazărea într-un cuptor olandez mare; acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra fasolei. Aduceți la fierbere; gatiti 5 minute.
Scurgeți mazărea; deoparte. Ștergeți tava cu un prosop de hârtie.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 2 minute.
Adăugați pasta de roșii și usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă mazărea și bulionul; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când mazărea este fragedă. Se amestecă tulpinile și brânza; acoperiți și gătiți 4 minute. Se amestecă frunzele de ciorbă, oregano, sare și piper; acoperiți și gătiți 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie.