Mazăre cu ochi negri a lui Tam

Mazăre cu ochi negri a lui Tam
Mazărea cu ochi negri a lui Tam necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 36 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 173 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecetes necesită cârnați de vită, ceapă, sare condimentată și piper măcinat. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Împachetări cu mazăre cu ochi negri și salată de nucă, Salată De Mazăre Și Orz Cu Ochi Negri, și Salata de mazăre cu ochi negri a lui GlendaLee.

Instrucțiuni

1
Așezați piciorul de curcan afumat, cârnații, ceapa, sarea de usturoi, piperul negru și sarea condimentată într-o oală mare de supă; se toarnă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Picior De CurcanPicior De Curcan
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Amestecați mazărea cu ochi negri în supă, adăugând mai multă apă după cum este necesar pentru a acoperi mazărea cu 1 inch. Aduceți la fierbere. Reduceți din nou căldura și fierbeți până când mazărea este fragedă și a început să se despartă, încă aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
3
Scoateți oasele și tendoanele de curcan din carnea de curcan și aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Adăugați zahăr și fierbeți până când supa este ușor cremoasă și îngroșată, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca animalul de companie Nature ' s Revenge, Nat Rosc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista