Mazăre Cu Lămâie
Lemony Snap Peas este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 76 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mazăre Cu Lămâie, Lemony Zahăr Snap Mazăre, și Lemony zahăr Snap mazăre cu Avocado.
Instrucțiuni
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați mazăre; gatiti 30 de secunde sau pana cand este crocant.
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață; scurgere. Feliați jumătate de mazăre în diagonală.
Combinați coaja de lămâie și ingredientele rămase într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Adăugați mazăre; aruncați pentru a acoperi.
Ridiche și Feta: pregătiți rețeta de bază, reducând sarea la 1/8 linguriță.
Adăugați 1/2 cană ridichi feliate subțire, 1/3 cană (aproximativ 1 1/2 uncii) feta mărunțită și 3 linguri de mentă proaspătă tocată în amestecul de mazăre. Aruncați pentru a combina.
Servește 4 (Dimensiune de servire: 1 cană) calorii 104 (0% din grăsime); grăsime 8g( sat 1g); sodiu 219 mg
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați 2/3 cană cuscus israelian; saut 3 minute.
Adăugați 1 cană de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Scurgeți și clătiți; scurgere. Pregătiți rețeta de bază cu 6 uncii de mazăre, crescând sarea la 1/2 linguriță și înlocuind 1/2 linguriță de usturoi tocat cu șalotă.
Combinați amestecul de mazăre, cuscusul și 1 lingură de mărar tocat. Se acoperă cu 2 linguri de parmezan ras.
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 1 cană) calorii 211 (0% din grăsime); grăsime 7G( sat 2G); sodiu 314 mg
Migdale prăjite și Pecorino: pregătiți rețeta de bază. Prajiti 3 linguri de migdale feliate intr-o tigaie mica; gatiti la foc mediu 3 minute sau pana se rumenesc usor.
Adăugați migdale în amestecul de mazăre; aruncați ușor. Se acoperă cu 3 linguri de brânză pecorino Romano ras.
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 1 cană) calorii 113 (0% din grăsime); grăsime 8g( sat 4G); sodiu 221MG