Mazăre Cu Lămâie

Mazăre Cu Lămâie
Lemony Snap Peas este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 76 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mazăre Cu Lămâie, Lemony Zahăr Snap Mazăre, și Lemony zahăr Snap mazăre cu Avocado.

Instrucțiuni

1
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați mazăre; gatiti 30 de secunde sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
3
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață; scurgere. Feliați jumătate de mazăre în diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
4
Combinați coaja de lămâie și ingredientele rămase într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați mazăre; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
1
Ridiche și Feta: pregătiți rețeta de bază, reducând sarea la 1/8 linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
BazaBaza
Brânză FetaBrânză Feta
SareSare
2
Adăugați 1/2 cană ridichi feliate subțire, 1/3 cană (aproximativ 1 1/2 uncii) feta mărunțită și 3 linguri de mentă proaspătă tocată în amestecul de mazăre. Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
RidicheRidiche
Brânză FetaBrânză Feta
3
Servește 4 (Dimensiune de servire: 1 cană) calorii 104 (0% din grăsime); grăsime 8g( sat 1g); sodiu 219 mg
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 2/3 cană cuscus israelian; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus IsraelianCuscus Israelian
3
Adăugați 1 cană de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Scurgeți și clătiți; scurgere. Pregătiți rețeta de bază cu 6 uncii de mazăre, crescând sarea la 1/2 linguriță și înlocuind 1/2 linguriță de usturoi tocat cu șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BazaBaza
MazăreMazăre
SareSare
5
Combinați amestecul de mazăre, cuscusul și 1 lingură de mărar tocat. Se acoperă cu 2 linguri de parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CuscusCuscus
MărarMărar
6
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 1 cană) calorii 211 (0% din grăsime); grăsime 7G( sat 2G); sodiu 314 mg
7
Migdale prăjite și Pecorino: pregătiți rețeta de bază. Prajiti 3 linguri de migdale feliate intr-o tigaie mica; gatiti la foc mediu 3 minute sau pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PecorinoPecorino
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați migdale în amestecul de mazăre; aruncați ușor. Se acoperă cu 3 linguri de brânză pecorino Romano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
MigdaleMigdale
9
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 1 cană) calorii 113 (0% din grăsime); grăsime 8g( sat 4G); sodiu 221MG
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista