Mazăre Cremă
Mazărea cremă este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 169 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți unt, mazăre, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Și Mazăre Cremă, Porumb Și Mazăre Cremă, și Mazăre cremă și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată topite și spumoase, se adaugă ceapa, usturoiul și fulgii de ardei roșu și se sotează până se înmoaie, aproximativ 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați smântâna grea și lăsați să se îngroașe, amestecând doar 1 minut.
Adăugați mazărea și menta și gătiți până când mazărea este verde strălucitor și încălzită, încă 5 minute.