Matzo Caramele Casant

Matzo Caramele Casant
Matzo Toffee casant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 15 porții cu 248 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr brun ferm, unt, migdale tăiate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Matzo Casant, Matzo Caramele Cu Migdale, și Ciocolata Caramele Matzo Crack pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu folie de aluminiu antiaderentă. Aranjați matzos în tigaia pregătită, rupându-vă după cum este necesar pentru a se potrivi și a acoperi complet fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Aduceți untul și zahărul brun la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Se fierbe, amestecând constant, 3 minute. Se toarnă cu grijă amestecul uniform peste matzos în tigaie și se întinde peste matzos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
MatzoMatzo
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți la 350 timp de 15 minute. (
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Amestecul va începe să bule la aproximativ 10 minute. Continuați să coaceți până la 15 minute.) Scoateți cu grijă tigaia din cuptor pe un suport de sârmă. (
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Amestecul va fi în continuare Bulbuc.)
6
Lăsați să stea 1 minut la temperatura camerei sau până când nu mai este bule.
7
Presărați blatul uniform cu bucăți; lăsați să stea 1 minut sau până când bucățile se înmoaie.
8
Răspândiți bucăți peste fragile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
9
Se presară cu migdale; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
10
Puneți tigaia la frigider; se răcește 30 de minute sau până când ciocolata este fermă. Rupeți în aproximativ 20 de bucăți. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Manischewitz Unsalted Matzos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
DificultateMediu
Gata În23 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista