Matzo Caramele Casant
Matzo Toffee casant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 15 porții cu 248 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr brun ferm, unt, migdale tăiate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Matzo Casant, Matzo Caramele Cu Migdale, și Ciocolata Caramele Matzo Crack pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu folie de aluminiu antiaderentă. Aranjați matzos în tigaia pregătită, rupându-vă după cum este necesar pentru a se potrivi și a acoperi complet fundul tigaiei.
Aduceți untul și zahărul brun la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Se fierbe, amestecând constant, 3 minute. Se toarnă cu grijă amestecul uniform peste matzos în tigaie și se întinde peste matzos.
Coaceți la 350 timp de 15 minute. (
Amestecul va începe să bule la aproximativ 10 minute. Continuați să coaceți până la 15 minute.) Scoateți cu grijă tigaia din cuptor pe un suport de sârmă. (
Amestecul va fi în continuare Bulbuc.)
Lăsați să stea 1 minut la temperatura camerei sau până când nu mai este bule.
Presărați blatul uniform cu bucăți; lăsați să stea 1 minut sau până când bucățile se înmoaie.
Răspândiți bucăți peste fragile.
Se presară cu migdale; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Puneți tigaia la frigider; se răcește 30 de minute sau până când ciocolata este fermă. Rupeți în aproximativ 20 de bucăți. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână la frigider.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Manischewitz Unsalted Matzos.