Massaman-Curry Curcan Osso Buco

Massaman-Curry Curcan Osso Buco
Massaman-Curry Turcia Osso Buco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 748 calorii, 82G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Dacă aveți lapte de cocos, tobe de curcan—fund de 2 inci aruncate, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Turcia Osso Buco, Curcan Osso Buco cu pătrunjel și rozmarin Gremolata, și Osso Buco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați pieptul de curcan cu 3/4 cană de arahide, coriandru, lemongrass, ghimbir, coajă de tei, șalotă, usturoi și apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a pieptului de curcan înregistrează 160, aproximativ 1 oră. Transferați cu grijă pieptul de curcan într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Elixirul GElixirul G
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se strecoară bulionul într-un vas rezistent la căldură, apăsând puternic pe solide. Îndepărtați grăsimea. Întoarceți bulionul în oală și fierbeți până se reduce la 8 căni, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Într-o tigaie foarte mare, adâncă, încălziți 1/4 cană de ulei până la sclipire. Condimentează curcanul osso buco cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti la foc mare, intorcand o data sau de doua ori, pana se rumeneste peste tot, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Osso BucoOsso Buco
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați curcanul osso buco într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Adăugați pasta de curry în tigaie și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde. Se amestecă laptele de cocos și se gătește, răzuind orice bucăți rumenite lipite de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați bulionul de curcan, sosul de pește, zahărul brun, anasonul stelat și bățul de scorțișoară și dați la fiert. Întoarceți curcanul osso buco în tigaie. Acoperiți bine și fierbeți la foc mic până se înmoaie, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Bulion De CurcanBulion De Curcan
UmărUmăr
Sos De PeșteSos De Pește
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Osso BucoOsso Buco
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați osso buco într-un platou; acoperiți și păstrați la cald. Aruncați anasonul stelat și bățul de scorțișoară. Se fierbe sosul până se îngroașă și se reduce la 6 căni, 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. Îndepărtați o parte din grăsime de la suprafață și readuceți curcanul osso buco în sos. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Osso BucoOsso Buco
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Între timp, preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Frecați pieptul de curcan cu ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți curcanul timp de 20 de minute, până când pielea se rumeneste ușor și curcanul este încălzit. Feliați subțire pieptul de curcan și transferați-l în boluri împreună cu osso buco. Se toarnă sosul deasupra, se ornează cu alune și coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Osso BucoOsso Buco
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate33
Revista