Masoor Pulao (miel tocat stratificat și linte cu orez)

Masoor Pulao (miel tocat stratificat și linte cu orez)
Masoor Pulao (miel tocat stratificat și linte cu orez) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1346 calorii, 37g de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, pudră de turmeric, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma păstăile de cardamom, puteți urma acest fel principal cu Pear Cardamom Clafoutis ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Orez Cu Miel Tocat, Miel tocat picant cu mazăre și orez, și vrat ke chawal ka pulao sau samvat pulao / sama Rice pulao.

Instrucțiuni

1
Faceți apa de șofran înmuiând firele de șofran în 200 ml de apă fierbinte. Lăsați să stea până când este nevoie.Spălați orezul în apă caldă până la fierbinte și lăsați să se înmoaie într-un castron cu apă în timp ce pregătiți celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați lintea într-o tigaie mare umplută cu 400 ml apă fierbinte .
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se pune la foc mic până la mediu și se gătește aproximativ 30-45 de minute, până când lintea este fragedă. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă fierbinte în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Încălziți două treimi din uleiul vegetal într-o altă tigaie mare și încălziți până la fumat fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați jumătate de ceapă și prăjiți până se rumenesc și sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Îndepărtați cu o lingură cu fante și așezați-o pe hârtie de bucătărie pentru a se scurge. Set aside.In același ulei fierbinte, adăugați cartofii și prăjiți până când sunt aproape gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Scoateți și scurgeți pe hârtie de bucătărie. Pune deoparte.Lăsați uleiul în tigaie și adăugați bețișoarele de scorțișoară și păstăile de cardamom. Lăsați condimentele să sfârâie câteva secunde, apoi adăugați ceapa crudă rămasă și prăjiți până se rumenesc.Acum adăugați usturoiul și ghimbirul și amestecați câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați roșiile tocate, ardeii iute verzi, chimenul măcinat , garam masala, turmericul și pudra de ardei iute roșu și amestecați un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Garam MasalaGaram Masala
Chimen MăcinatChimen Măcinat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
TurmericTurmeric
9
Adăugați mielul tocat și gătiți până se rumenesc, apoi adăugați iaurtul și amestecați. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mic timp de 30 de minute.Între timp, aduceți la fiert o tigaie mare cu apă și adăugați orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați trei lingurițe de sare și un strop de ulei pentru a preveni lipirea orezului. Gatiti pana cand orezul devine fraged, dar nu complet fiert - aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Se scurge bine și se lasă să stea.
12
Adăugați uleiul rămas în tigaia goală de orez și adăugați un strat de ceapă prăjită crocantă și un strop de apă de șofran.Apoi adăugați un strat subțire de orez, apoi un strat subțire de linte și o parte din amestecul de miel. acoperit cu un strat de cartofi prăjiți.Repetați pașii 11 și 12 de mai multe ori până când toate ingredientele au fost consumate și aveți un număr de straturi. Finalizați cu un strat de ceapă prăjită și presărați peste coriandrul tocat și menta.Acoperiți tigaia și gătiți la foc mic timp de 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
LinteLinte
șofranșofran
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Se servește cald cu iaurt Raita sau iaurt de mentă .
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
RaitaRaita
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista