Mashers
Mashers ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 271 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zară, cartofi roșcați, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Mashers, Mashers Rozmarin-Parmezan, și Green Chile Mashers.
Instrucțiuni
Notă: cartofii mari de piure urăsc rețetele. Deși sumele de mai sus vor face o pastilă fină, sunteți mai bine cu aceste formule simple. Încercați să atingeți un raport de 2 la 1 de rujuri la roșii (în greutate) și să aveți cel puțin 1/4 cană de lactate pe kilogram de cartofi. Este posibil să nu le folosiți pe toate, dar este bine să știți că sunt acolo. În ceea ce privește usturoiul, folosiți cea mai bună judecată.
Combinați cartofii într-o oală mare și acoperiți doar cu apă fierbinte de la robinet.
Se pune la foc mare și se condimentează apa cu 1 până la 2 lingurițe de sare (ar trebui să aibă gust de apă de mare). Acoperiți oala și aduceți la fierbere.
Între timp, combinați lactatele și usturoiul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu. Păstrați acest amestec abia fierbe până când cartofii sunt gata.
De îndată ce apa ajunge la fierbere, scoateți capacul și reduceți căldura la foc mic. Gatiti timp de 15 pana la 20 de minute sau pana cand o bucata de cartofi poate fi usor zdrobita cu o pereche de clesti.
Scurgeți, apoi întoarceți cartofii în tigaie, întoarceți oala la căldură și agitați timp de 30 de secunde, astfel încât apa de suprafață să se poată evapora.
Scoateți oală și a stabilit pe un prosop sau tampoane fierbinte.
Se toarnă aproximativ jumătate din amestecul de usturoi în cartofi și se amestecă cu un masher de cartofi de modă veche. Începeți să degustați și să priviți consistența imediat. Dacă masherii par uscați sau blandi, adăugați mai mult din amestecul de usturoi. Evitați peste zdrobire sau veți termina cu gluey în loc de pufos
Serviți drept sau garnisiți cu oricare dintre următoarele: pătrunjel, scallions tocate, slănină mărunțită, roșii uscate la soare (dacă aveți cele uscate, asigurați-vă că le rehidratați.) hrean ras, sos de hrean, pesto, mai multă slănină,
Ciuperci sotate...folosește-ți imaginația.