Mash De Cartofi Albastru De Rozmarin De Două Ori La Cuptor
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi albastru de rozmarin de două ori copt ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 452 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper proaspăt crăpat, cartofi de aur yukon, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Rosemary Potato Swede Mash, Piure De Cartofi Dulci Cu Rozmarin Și Iaurt, și Morcov la cuptor și piure de cartofi dulci.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt superficial de 6 până la 8 căni.
Într-o cratiță mică, încălziți untul, usturoiul, rozmarinul și piperul, după gust, până când untul se topește. Lăsați-l să stea la foc foarte mic pentru a infuza aromele și a se menține fierbinte în timp ce gătiți cartofii.
Într-o oală mare, adăugați cartofii, acoperiți cu apă și adăugați un vârf greu de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se reduce focul și se fierbe cartofii până se înmoaie furculița, aproximativ 15 minute. Scurgeți imediat cartofii și apoi puneți-i înapoi în oală fierbinte la foc foarte mic, pentru a se usca bine. Apoi, treceți-le printr-o moară de mâncare peste un castron. Dacă nu aveți o moară de alimente, puteți să faceți o mână sau să folosiți un ricer.
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Scoateți usturoiul zdrobit din untul cald și amestecați în aproximativ 1 cană de brânză albastră. Cu mâna, amestecați sosul de brânză în cartofi și condimentați cu puțină sare și piper, după gust.
Se întinde în vasul de copt pregătit și se acoperă cu brânza rămasă. Se fierbe până când brânza este aurie și se topește, aproximativ 3 minute.
Scoateți cartofii din cuptor și serviți.