Mascate mami ' s ciocolata dovlecel tort este un vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 252 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Un amestec de concentrat de suc de mere, morcov, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sneaky Zucchini Lasagnan și un cadou de la gustare fata, Jennifer ' s mascate Moo-mai puțin plăcintă cu ciocolată, și Sneaky Spanac Ciocolata Ciocolata Briose pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți împreună făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, praful de copt și cuișoarele într-un castron; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți împreună ouăle, zahărul, sosul de mere, uleiul vegetal, concentratul de suc de mere și extractul de vanilie într-un bol de amestecare până la omogenizare. Se amestecă amestecul uscat alternativ cu laptele, apoi se adaugă dovleceii, morcovul, stafidele și curmalele; se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Mere
Extract De Vanilie
Ulei Vegetal
Sos De Mere
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Stafide
Morcov
Date
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 35 până la 45 de minute. Se răcește în tigaia așezată peste o grătar.