Mascarpone pâine prăjită franceză umplută cu piersici

Mascarpone pâine prăjită franceză umplută cu piersici
Reteta Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu piersici este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 409 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piersici, nucșoară măcinată, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o masă de dimineață destul de ieftină. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Mascarpone Umplute Pâine Prăjită Franceză, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni Mascarpone, și Pâine prăjită franceză umplută cu căpșuni-mascarpone.

Instrucțiuni

1
Cojiți piersicile, îndepărtați gropile și tăiați-le într-o cratiță grea, prinzând toate sucurile. Se amestecă zahărul, nucșoara și scorțișoara și se gătește la foc mediu până la bule. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când sosul atinge o consistență siropoasă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
NucșoarăNucșoară
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Între timp, tăiați și aruncați capetele rulourilor bolillo. Feliați rulourile în felii groase de 1 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Așezați fiecare felie de pâine pe o scândură și, cu un cuțit ascuțit ținut paralel cu scândura, tăiați un buzunar în fiecare felie, lăsând trei părți intacte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Amestecați mascarpone, zahărul cofetarilor și coaja de lămâie până se omogenizează. Scoateți acest amestec într-o pungă mică de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
Tăiați un colț al pungii și introduceți cât mai multă umplutură în buzunar în fiecare felie de pâine cât se va potrivi fără a se revărsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
7
Bateți împreună ouăle, laptele și vanilia într-un castron puțin adânc. Topiți untul cu ulei la foc mediu într-o tigaie mare antiaderentă. Înmuiați fiecare bucată de pâine umplută în aluat, adăugați-o în tigaie și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
PâinePâine
OuăOuă
LapteLapte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
8
Se servește fierbinte cu sosul cald de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista