Mascarpone Piure De Cartofi
Mascarpone piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian farfurie. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de lapte, cartofi de aur yukon, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mascarpone Piure De Cartofi, Mascarpone Arpagic Piure De Cartofi, și Mascarpone Arpagic Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Întoarceți cartofii în tigaie.
Adăugați lapte, brânză mascarpone și sare. Mash la consistența dorită.