Mascarpone Arpagic Piure De Cartofi
Mascarpone arpagic piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 384 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de cartofi roșii, piper, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Mascarpone Arpagic Piure De Cartofi, Mascarpone Piure De Cartofi, și Mascarpone Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii cu frunze de dafin într-o oală mare cu apă sărată până când se destramă când sunt înțepați, 20 până la 25 de minute. Între timp, într-o oală medie, bateți laptele și mascarpone.
Se încălzește la foc mic până se fierbe. Se amestecă piperul; păstrați cald.
Scurgeți cartofii, aruncând frunzele de dafin. Reveniți la oală la foc foarte mic și gătiți, amestecând, până se usucă și se sfărâmă.
Se ia de pe foc. Bateți cu un mixer până se omogenizează. Bateți în lapte mascarpone, o treime la un moment dat. Se amestecă arpagicul și se condimentează cu sare.