Masato De Arroz (băutură de orez columbiană)
Masato de arroz (băutură de orez columbiană) este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă servește 5. O porție conține 174 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 193 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, scorțișoară măcinată, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Arroz Con Coco (Orez Columbian Cu Nucă De Cocos), Arroz Chino Al Estilo Colombiano (Orez Prăjit În Stil Columbian), și ARROZ ATOLLADO (RISOTTO DE PORC ÎN STIL COLUMBIAN).
Instrucțiuni
Așezați orezul și bățul de scorțișoară într-o oală și acoperiți cu două căni de apă. Gatiti aproximativ 25 de minute sau pana se inmoaie. Aruncați bățul de scorțișoară.
Se toarnă orezul fiert într-un blender cu două căni de apă și se amestecă până se omogenizează. Tulpina mixture.In un vas mic, încălziți zahărul și o cană de apă la foc mediu până când zahărul s-a dizolvat.Aduceți înapoi amestecul în oală la foc mic și gătiți timp de 20 de minute.
Adăugați amestecul de zahăr și cuișoarele.
Adăugați încă o cană de apă și serviți peste gheață sau răcită.