Rețeta masalan de năut și anghinare este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4 și costă 1,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 449 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână iaurt, naut, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Masala de năut și anghinare, Sandwich Masala Cu Naut, și Whole Foods Chickpea Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați ceapa, pasta de usturoi-ghimbir și roșiile într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Ghimbir
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată ce uleiul strălucește, adăugați semințele de chimen. După ce au terminat de popping, adăugați pasta de ceapă-roșii pe care tocmai ați făcut-o și sotati până se îngroașă și se adâncește în culoare, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați coriandrul măcinat, garam masala, boia de ardei și turmeric și sotati aproximativ 30 de secunde. Apoi adăugați iaurtul, puțin câte puțin, pentru a nu se coagula. Se amestecă sucul de lămâie, nautul, anghinarea, sarea, după gust și apa. Acoperiți și fierbeți 10 minute. Gustați pentru condimente și serviți garnisit cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Garam Masala
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Avocado Hass Ușor Piure
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Kg Tortillas De Maíz
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Aruncați usturoiul, ghimbirul și uleiul de canola într-un mini-robot de bucătărie și lăsați-l să plece până formează o pastă semi-netedă. Vor mai fi bucăți mici acolo, dar, în general, ar trebui să semene cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Salvați ceea ce nu utilizați într-un borcan mic de sticlă. Ar trebui să dureze la frigider timp de 2 până la 3 săptămâni. Este un plus delicios la marinate, sosuri de paste, sosuri de prăjit, rețete cu aragaz lent, sos etc. Am avut întotdeauna un borcan de chestiile astea în frigider nostru în creștere în sus.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.