Rețeta masalan de năut și anghinare este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4 și costă 1,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 449 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână iaurt, naut, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Masala de năut și anghinare, Sandwich Masala Cu Naut, și Whole Foods Chickpea Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați ceapa, pasta de usturoi-ghimbir și roșiile într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Ghimbir
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată ce uleiul strălucește, adăugați semințele de chimen. După ce au terminat de popping, adăugați pasta de ceapă-roșii pe care tocmai ați făcut-o și sotati până se îngroașă și se adâncește în culoare, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați coriandrul măcinat, garam masala, boia de ardei și turmeric și sotati aproximativ 30 de secunde. Apoi adăugați iaurtul, puțin câte puțin, pentru a nu se coagula. Se amestecă sucul de lămâie, nautul, anghinarea, sarea, după gust și apa. Acoperiți și fierbeți 10 minute. Gustați pentru condimente și serviți garnisit cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Garam Masala
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Avocado Hass Ușor Piure
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Kg Tortillas De Maíz
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Aruncați usturoiul, ghimbirul și uleiul de canola într-un mini-robot de bucătărie și lăsați-l să plece până formează o pastă semi-netedă. Vor mai fi bucăți mici acolo, dar, în general, ar trebui să semene cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Salvați ceea ce nu utilizați într-un borcan mic de sticlă. Ar trebui să dureze la frigider timp de 2 până la 3 săptămâni. Este un plus delicios la marinate, sosuri de paste, sosuri de prăjit, rețete cu aragaz lent, sos etc. Am avut întotdeauna un borcan de chestiile astea în frigider nostru în creștere în sus.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.