Masala De Legume

Masala De Legume
Rețeta masalan de legume este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4. O porție conține 151 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de morcov, praf de chili, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Masala De Legume, Masala De Legume Mixte, și Masala De Legume Mixte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii, morcovii și fasolea verde în apa rece. Lăsați să se înmoaie în timp ce pregătiți restul de legume; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
ApăApă
2
Într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde așezați cartofii, morcovii, fasolea verde, mazărea, sarea și turmericul. Gatiti timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CartofiCartofi
TurmericTurmeric
MorcovMorcov
MazăreMazăre
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti semintele de mustar si chimenul; când semințele încep să se sputter și pop, adăugați ceapa și sotati până când sunt transparente. Se amestecă roșiile, garam masala, ghimbirul, usturoiul și pudra de chili; se sotează 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Garam MasalaGaram Masala
TomateTomate
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
ChimenChimen
CeapăCeapă
SemințeSemințe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați legumele fierte în amestecul de roșii și sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
5
Se ornează cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V fermecător Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un fascinantbuchet de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de un fruct finaciditate. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista