Marțipanul de casă se subțiază
Rețeta de marțipan de casă se poate face în aproximativ 25 de minute. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 37 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 80. Această rețetă de la BBC Good Food are 85 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână migdale măcinate, câteva picături esență de migdale, fructe cristalizate și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 2%. Marțipan De Casă (Marțipan Fiert), Bomboane de marțipan de casă înmuiate în ciocolată, și marțipan de ciocolată , cum se face marțipan de ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Faceți marțipanul: amestecați migdalele și zaharurile până se combină bine.
Adăugați esența de ou și migdale și amestecați într-o pastă rigidă, folosind mâinile pentru a apăsa amestecul împreună. Frământați marțipanul scurt pe o suprafață prăfuită cu zahăr glazură, apoi rulați la o grosime de aproximativ 1cm.
Tapetați o foaie de copt cu pergament de copt, apoi așezați cu grijă marțipanul deasupra. Se lasă să se stabilească timp de 1 oră. bateți glazura regală și sucul de lămâie împreună, apoi întindeți uniform peste marțipan. Se lasă să se usuce peste noapte.
Tăiați marțipanul cu gheață cu tăietori mici și apăsați o bucată de fructe cristalizate în centrul fiecăruia. Împachetați în cutii intercalate cu pergament de copt.