Marțipan ușor de vanilie
Ușor de vanilie marțipan este un Hor d ' oeuvre care servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo are 229 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 123 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de suc de lămâie, zahăr glazură, gem de caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Marțipan De Casă (Marțipan Fiert), marțipan de ciocolată , cum se face marțipan de ciocolată, și Cupcake ușor de vanilie.
Instrucțiuni
Se amestecă zaharurile și migdalele într-un castron mare, apoi se freacă semințele de vanilie până se uniformizează. Faceți o fântână la mijloc, apoi introduceți ouăle și sucul de citrice.
Tăiați ingredientele umede la uscat cu un cuțit pentru tacâmuri. Pudrați suprafața cu zahăr glazură, apoi frământați marțipanul scurt cu mâinile până la un aluat neted. Nu exagerați, deoarece pasta poate deveni grasă.
Adăugați puțin mai mult zahăr glazură dacă pare prea umed. Se modelează într-o bilă, apoi se înfășoară și se păstrează într-un loc răcoros până când este gata să acopere tortul. Se poate face cu până la 2 zile în avans.
Ridicați tortul pe o placă sau o farfurie, apoi folosiți o perie de patiserie pentru a acoperi uniform cu un strat subțire de gem. Pudrați suprafața de lucru cu mai mult zahăr glazură, apoi rotiți marțipanul într-un cerc de aproximativ 40 cm, prăfuind sub marțipan cu mai mult zahăr glazură și rotindu-l un sfert de tură după fiecare câteva împingeri ale sucitorului.
Întoarceți partea superioară a cercului înapoi peste sucitor, astfel încât să puteți vedea partea inferioară a marțipanului, apoi ridicați știftul în sus și ridicați marțipanul peste tort. Opriți-vă odată ce puteți vedea că marginea marțipanului cel mai apropiat de dvs. este aproximativ la același nivel cu fundul tortului. Flop partea din față a marțipanului în jos. Neteziți pasta peste tort folosind palmele mâinilor, apoi tăiați cu un cuțit ascuțit. Dacă apar fisuri, pur și simplu ciupiți pasta la loc și neteziți. Lăsați să se usuce cel puțin 24 de ore sau până la 3 zile, înainte de a acoperi cu glazură.
Cât timp păstrează marțipanul de casă? Deși marțipanul de casă conține ouă crude, cantitatea de zahăr și lipsa de umiditate împiedică creșterea bacteriilor atunci când sunt lăsate la temperatura camerei, așa că tortul dvs. ar trebui să dureze 1-2 luni cu gheață. Cel mai important lucru este că nu scrimp pe timp de uscare odată ce le-ați acoperit tort în marțipan ar trebui să fie lăsat să se usuce complet, înainte de a vă apoi se acoperă cu glazură. Dacă doriți să faceți marțipan înainte de a fi gata să vă acoperiți tortul, atunci înfășurați-l bine în folie alimentară și păstrați-l la frigider până la o săptămână, deoarece înfășurat într-o bilă, va conține totuși puțină umiditate. Deoarece conține ouă crude, nu trebuie administrat nimănui dintr-un grup cu risc, inclusiv femeilor însărcinate, persoanelor în vârstă, celor bolnavi și celor foarte tineri. Puteți face un marțipan gătit, care nu prezintă riscuri. Este puțin mai moale și mai greu de lucrat, dar un bun înlocuitor dacă sunteți deloc îngrijorat.