Marțipan De Cinci Minute
Marțipanul de cinci Minute este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,99 USD pe porție. O porție conține 720 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pasta de migdale, zahărul cofetarilor, kirsch și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Marțipan De Casă (Marțipan Fiert), marțipan de ciocolată , cum se face marțipan de ciocolată, și Marțipan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pasta de migdale, zahărul cofetarilor și 1 lingură de coniac în vasul de amestecare.
Se amestecă la viteză mică până când totul este complet încorporat și aluatul este neted și flexibil, aproximativ 5 minute.
Dacă folosiți mâinile: formați pasta de migdale într-o rundă plată pe suprafața de lucru. Pudrați jumătate din zahărul cofetarilor peste rundă și începeți să-l frământați în pastă, împăturind pasta peste ea însăși în mod repetat.
Stropiți 1 lingură de coniac peste aluat și frământați-l. Odată încorporat, pudrați restul de zahăr peste aluat și frământați până când este complet încorporat.
Aluatul trebuie să fie uniform și flexibil. Dacă este uscat, mai adăugați câteva picături de aromă (sau apă caldă) și frământați până ajunge la consistența dorită; dacă este lipicios, puțin mai mult zahăr de cofetari.
Păstrați marțipanul, învelit foarte bine în folie de plastic, la frigider pentru cel puțin 3 luni.
Kirsch este coniac distilat din cireșe. Cireșele completează în special migdalele, deoarece cele două sunt înrudite, iar gropile de cireșe au o aromă asemănătoare migdalei care este împărtășită lichiorului (care nu este atât de rău înghițită sorbită singură). Dacă preferați, puteți folosi în schimb 1 lingură de sirop ușor de porumb sau 1 linguriță de extract de migdale.
Din cartea de bucate Liddabit Sweets Candy: cum să faci bomboane cu adevărat delicioase în propria bucătărie de Liz Gutman și Jen King. Copyright 2012 de Liz Gutman și Jennifer King; fotografie principală Copyright 2012 de Rachel Been. Publicat de Workman Publishing Company, Inc.