Marți fără Gluten: vafe clare și ușoare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați marți fără Gluten: vafe crocante și ușoare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 70 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, amidon de porumb, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 137 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Marți Fără Gluten: Biscuiți Ușori De Casă, Marți Fără Gluten: Crustă Ușoară De Pizza, și Vafe clare și aerisite fără Gluten.
Instrucțiuni
În bolul mediu de amestecare, amestecați împreună făină de orez alb, amidon de porumb, făină de orez dulce, praf de copt, zahăr granulat, sare și gumă de xantan. Într-un castron mic, amestecați laptele, ouăle, uleiul și extractul de vanilie până se omogenizează.
Se toarnă ingrediente umede peste ingrediente uscate. Folosind biciul cu balon sau mixerul portabil, amestecați până când aluatul este neted. Nu trebuie să rămână bulgări.
Încălziți fierul de vafe conform instrucțiunilor producătorului. Pulverizați fierul cu generozitate cu spray de gătit antiaderent. Puneți aluatul pe fierul de călcat fierbinte (cantitatea de aluat va varia în funcție de fierul de călcat) și coaceți până se rumenesc și sunt crocante.