Marți Fără Gluten: Teff
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați marți fără Gluten: Teff. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, cardamom măcinat, teff de cereale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 105 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâine Teff Fără Gluten, Teff-Clătite De Mei-Fără Gluten Și Vegan, și Pâine Teff Ușoară Vegană Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/2 căni de apă la fiert, cu walt.
Se toarnă teff, precum și cardamomul, scorțișoara, untul și siropul de arțar. Se amestecă energic, la început.
Reduceți focul la mediu și lăsați terciul să fiarbă până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se amestecă ocazional pentru a evita lipirea sau arderea.
Când terciul a devenit fraged fără a fi moale și a atins consistența groasă dorită, trageți-l de pe foc.