Marți Fără Gluten: Pâine De Porumb Cu Unt Brun

Rețeta fără Gluten marți: pâinea de porumb cu unt brun este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 403 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Scurtă Cu Unt Brun (Fără Gluten + Fără Zahăr Rafinat), Marți Fără Gluten: Plăcintă Cu Dovleac De Nucă De Cocos Fără Lactate, Fără Ouă, și Marți fără Gluten: tort cu condimente de dovleac cu ciocolată fără alergeni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc.
Puneți o tigaie condimentată din fontă de 12 inci în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Am oală mică, topesc untul la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Nu gătiți prea mult.
Scoateți-l de pe foc și lăsați să se răcească timp de trei minute.
Într-un castron mediu, combinați făina de porumb, făina de orez brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați zară, ouă, sirop de arțar și unt brun.
Bateți până se formează aluatul.
Scoateți tigaia din fontă din cuptor. Pulverizați cu spray de gătit antiaderent sau periați ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei cu ulei vegetal.
Se toarnă aluatul în tigaie fierbinte. Aluat va sfârâi atunci când se lovește pan. Puneți tigaia în cuptor.
Coaceți până când pâinea de porumb este maro aurie și scobitoarea introdusă în centru iese curată, 18 până la 22 de minute.
Se lasă să se răcească ușor, se taie în bucăți și se servește. Pâinea de porumb este cea mai bună în ziua în care este făcută.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.