Marți Fără Gluten: Pâine De Porumb Cu Unt Brun

Marți Fără Gluten: Pâine De Porumb Cu Unt Brun
Rețeta fără Gluten marți: pâinea de porumb cu unt brun este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 403 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Scurtă Cu Unt Brun (Fără Gluten + Fără Zahăr Rafinat), Marți Fără Gluten: Plăcintă Cu Dovleac De Nucă De Cocos Fără Lactate, Fără Ouă, și Marți fără Gluten: tort cu condimente de dovleac cu ciocolată fără alergeni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți o tigaie condimentată din fontă de 12 inci în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Am oală mică, topesc untul la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți-l de pe foc și lăsați să se răcească timp de trei minute.
5
Într-un castron mediu, combinați făina de porumb, făina de orez brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Bateți pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Adăugați zară, ouă, sirop de arțar și unt brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Bateți până se formează aluatul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Scoateți tigaia din fontă din cuptor. Pulverizați cu spray de gătit antiaderent sau periați ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Se toarnă aluatul în tigaie fierbinte. Aluat va sfârâi atunci când se lovește pan. Puneți tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Coaceți până când pâinea de porumb este maro aurie și scobitoarea introdusă în centru iese curată, 18 până la 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Se lasă să se răcească ușor, se taie în bucăți și se servește. Pâinea de porumb este cea mai bună în ziua în care este făcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista