Marți Fără Gluten: Pâine De Porumb Cu Unt Brun

Marți Fără Gluten: Pâine De Porumb Cu Unt Brun
Rețeta fără Gluten marți: pâinea de porumb cu unt brun este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 403 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Scurtă Cu Unt Brun (Fără Gluten + Fără Zahăr Rafinat), Marți Fără Gluten: Plăcintă Cu Dovleac De Nucă De Cocos Fără Lactate, Fără Ouă, și Marți fără Gluten: tort cu condimente de dovleac cu ciocolată fără alergeni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Puneți o tigaie condimentată din fontă de 12 inci în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
3
Am oală mică, topesc untul la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scoateți-l de pe foc și lăsați să se răcească timp de trei minute.
5
Într-un castron mediu, combinați făina de porumb, făina de orez brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Bateți pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați zară, ouă, sirop de arțar și unt brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Bateți până se formează aluatul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Scoateți tigaia din fontă din cuptor. Pulverizați cu spray de gătit antiaderent sau periați ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
10
Se toarnă aluatul în tigaie fierbinte. Aluat va sfârâi atunci când se lovește pan. Puneți tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
11
Coaceți până când pâinea de porumb este maro aurie și scobitoarea introdusă în centru iese curată, 18 până la 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
12
Se lasă să se răcească ușor, se taie în bucăți și se servește. Pâinea de porumb este cea mai bună în ziua în care este făcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista