Marți Fără Gluten: Clătite
Marți fără Gluten: clătitele ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 611 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 137 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână lapte, ulei vegetal, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Marți Fără Gluten: Clătite Cu Cereale Integrale, Marți Fără Gluten: Clătite De Porumb-Scallion, și Marți Fără Gluten: Clătite Cu Gogoși De Mere.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună ingredientele uscate. Într-un castron mic, amestecați împreună ingredientele umede.
Se toarnă ingredientele umede peste ingredientele uscate și se bate până se omogenizează.
Ungeți ușor o tigaie plată.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Se toarnă aluatul, aproximativ 1/4 cană, pe grătar. Bătătorul ar trebui să" sfârâie " când lovește tigaia.
Gatiti aproximativ 3 minute. Întoarceți clătitele când apar bule pe toată suprafața clătitei și începeți să pop. Clătita ar trebui să înceapă să arate aproape uscată. Întoarceți și gătiți încă 1-1 1/2 minute.
Se servește cu unt și sirop, dacă se dorește.