Marți Fără Gluten: Biscuiți Graham

Marți Fără Gluten: Biscuiți Graham
Marți fără Gluten: biscuiții Graham ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, amidon de porumb, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1780 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Marți Fără Gluten: Biscuiți Cu Ciocolată Graham, Marți Fără Gluten: Biscuiți Ușori De Casă, și Biscuiți Graham Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. în vasul unui robot de bucătărie, combinați ingredientele uscate. Puls pentru a combina. (Dacă nu aveți un robot de bucătărie, amestecați ingredientele uscate împreună într-un bol mediu de amestecare.)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați untul. Pulsați până când amestecul de făină este grosier. Nu trebuie să rămână bucăți mari de unt. (Sau tăiați untul rece în amestec de făină cu un tăietor de patiserie, două cuțite sau frecând untul între degete.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
3
Adăugați lapte și miere. Pulsează până se formează aluatul. (Sau amestecați folosind o lingură de lemn.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Întoarceți aluatul pe o bucată ușor făinată de orez de hârtie pergament de 12x16.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
5
Pat aluat într-un dreptunghi. Pudrați ușor blatul aluatului cu făină de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Așezați o altă bucată de hârtie pergament de 12 pe 16 inci deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
7
Rulați aluatul până când acoperă toată hârtia. Dreptunghiul de aluat va avea o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Îndepărtați cu grijă bucata superioară de hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
9
Transferați aluatul, cu hârtie pergament de jos, într-o tigaie de 12 x 18.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Folosind o roată de pizza, marcați aluatul în dreptunghiuri. (Dreptunghiurile ar trebui să aibă o dimensiune de 6 x 2 3/4 inci pentru biscuiții graham "standard" și 3 pe 2 3/4 pentru un cracker graham de dimensiunea "s ' more".) Biscuiții graham se vor rupe după coacere. Nu vă faceți griji dacă aluatul pare să se atingă în continuare după ce a marcat cu roata de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12
Se răcește aluatul timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
13
Coaceți timp de 15 minute sau până se rumenesc uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți biscuiții graham din tigaie și așezați-i pe o grătar pentru a se răci. (Glisez pergamentul, cu biscuiții, direct pe raftul de răcire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Lăsați biscuiții să se răcească complet. Break de-a lungul liniilor marcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista