Marți Fără Gluten: Biscuiți Graham
Marți fără Gluten: biscuiții Graham ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, amidon de porumb, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1780 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Marți Fără Gluten: Biscuiți Cu Ciocolată Graham, Marți Fără Gluten: Biscuiți Ușori De Casă, și Biscuiți Graham Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. în vasul unui robot de bucătărie, combinați ingredientele uscate. Puls pentru a combina. (Dacă nu aveți un robot de bucătărie, amestecați ingredientele uscate împreună într-un bol mediu de amestecare.)
Adăugați untul. Pulsați până când amestecul de făină este grosier. Nu trebuie să rămână bucăți mari de unt. (Sau tăiați untul rece în amestec de făină cu un tăietor de patiserie, două cuțite sau frecând untul între degete.)
Adăugați lapte și miere. Pulsează până se formează aluatul. (Sau amestecați folosind o lingură de lemn.)
Întoarceți aluatul pe o bucată ușor făinată de orez de hârtie pergament de 12x16.
Pat aluat într-un dreptunghi. Pudrați ușor blatul aluatului cu făină de orez.
Așezați o altă bucată de hârtie pergament de 12 pe 16 inci deasupra aluatului.
Rulați aluatul până când acoperă toată hârtia. Dreptunghiul de aluat va avea o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Îndepărtați cu grijă bucata superioară de hârtie pergament.
Transferați aluatul, cu hârtie pergament de jos, într-o tigaie de 12 x 18.
Folosind o roată de pizza, marcați aluatul în dreptunghiuri. (Dreptunghiurile ar trebui să aibă o dimensiune de 6 x 2 3/4 inci pentru biscuiții graham "standard" și 3 pe 2 3/4 pentru un cracker graham de dimensiunea "s ' more".) Biscuiții graham se vor rupe după coacere. Nu vă faceți griji dacă aluatul pare să se atingă în continuare după ce a marcat cu roata de pizza.
Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță.
Se răcește aluatul timp de 10 minute.
Coaceți timp de 15 minute sau până se rumenesc uniform.
Scoateți biscuiții graham din tigaie și așezați-i pe o grătar pentru a se răci. (Glisez pergamentul, cu biscuiții, direct pe raftul de răcire.)
Lăsați biscuiții să se răcească complet. Break de-a lungul liniilor marcate.