Marți Fără Gluten: Batoane Cu Lămâie
Marți fără Gluten: barele de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1984 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână coaja de lămâie, zahărul cofetarilor, zahărul granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marți Fără Gluten: Batoane De Cereale Cu Cireșe De Mere, Marți Fără Gluten: Bare De Cheesecake Cu Cartofi Dulci, și Marți Fără Gluten: Fursecuri Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta: Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Pulverizați tigaia de opt inci cu spray de gătit antiaderent. Tapetați tigaia cu două bucăți de hârtie pergament. (Hârtia ar trebui să se încrucișeze în tigaie și să depășească marginile cu aproximativ doi centimetri.)
În bolul robotului de bucătărie, combinați făina de orez alb, făina de orez dulce, amidonul de porumb și guma de xantan. Puls pentru a combina.
Adăugați unt. Pulsați până nu rămân bucăți mari de unt.
Adăugați apă. Pulsați până când apa este absorbită și se formează aluatul, aproximativ 45 de secunde de impulsuri lungi. (La început aluatul va fi nisipos. Continuați să pulsați până când se reunesc.)
Întoarceți aluatul pe blat. Apăsați într-o minge.
Apăsați aluatul uniform în tigaia pregătită. (Pentru a face acest lucru ușor, îmi împart aluatul în patru bucăți și așez o bucată în fiecare colț al tigaiei. Apoi apăs aluatul în jos și spre centrul tigaiei până când tigaia este acoperită uniform de aluat.) Se răcește timp de 15 minute.
Coaceți crusta până la maro auriu, aproximativ 40 de minute.
Pregătiți umplutura în timp ce crusta se coace, frecați zahărul și coaja de lămâie împreună într-un castron mediu.
Când crusta este maro auriu, scoateți tava din cuptor. Puneți deoparte pe un suport de sârmă.
Adăugați ouă, suc de lămâie și făină de orez alb în zahărul granulat.
Bateți până se omogenizează.
Se toarnă peste crustă. Puneți tigaia în cuptor.
Coaceți până când umplutura este setată și nu jiggle, aproximativ 12 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe grătar pentru a se răci. Răciți barele timp de două ore, sau peste noapte, la frigider. Ridicați barele, folosind hârtie pergament ca ajutor, din tigaie. Praf cu zahăr de cofetărie, dacă se dorește.