Marți Fără Gluten: Batoane Cu Lămâie

Marți Fără Gluten: Batoane Cu Lămâie
Marți fără Gluten: barele de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1984 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână coaja de lămâie, zahărul cofetarilor, zahărul granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marți Fără Gluten: Batoane De Cereale Cu Cireșe De Mere, Marți Fără Gluten: Bare De Cheesecake Cu Cartofi Dulci, și Marți Fără Gluten: Fursecuri Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți crusta: Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Pulverizați tigaia de opt inci cu spray de gătit antiaderent. Tapetați tigaia cu două bucăți de hârtie pergament. (Hârtia ar trebui să se încrucișeze în tigaie și să depășească marginile cu aproximativ doi centimetri.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
În bolul robotului de bucătărie, combinați făina de orez alb, făina de orez dulce, amidonul de porumb și guma de xantan. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați unt. Pulsați până nu rămân bucăți mari de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Adăugați apă. Pulsați până când apa este absorbită și se formează aluatul, aproximativ 45 de secunde de impulsuri lungi. (La început aluatul va fi nisipos. Continuați să pulsați până când se reunesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Întoarceți aluatul pe blat. Apăsați într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Apăsați aluatul uniform în tigaia pregătită. (Pentru a face acest lucru ușor, îmi împart aluatul în patru bucăți și așez o bucată în fiecare colț al tigaiei. Apoi apăs aluatul în jos și spre centrul tigaiei până când tigaia este acoperită uniform de aluat.) Se răcește timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți crusta până la maro auriu, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Pregătiți umplutura în timp ce crusta se coace, frecați zahărul și coaja de lămâie împreună într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Când crusta este maro auriu, scoateți tava din cuptor. Puneți deoparte pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați ouă, suc de lămâie și făină de orez alb în zahărul granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Se toarnă peste crustă. Puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Coaceți până când umplutura este setată și nu jiggle, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe grătar pentru a se răci. Răciți barele timp de două ore, sau peste noapte, la frigider. Ridicați barele, folosind hârtie pergament ca ajutor, din tigaie. Praf cu zahăr de cofetărie, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Tăiați în pătrate.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista