Marți Fără Gluten: Bare De Cheesecake Cu Cartofi Dulci
Această rețetă servește 15 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 302 calorii. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, zahăr brun, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 146 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Marți Fără Gluten: Batoane Cu Lămâie, Marți Fără Gluten: Batoane De Cereale Cu Cireșe De Mere, și Marți Fără Gluten: Aluat Dulce De Tartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. perforați cartofii dulci de mai multe ori cu un cuțit. Prăjiți până când carnea cedează ușor la un cuțit introdus în centrul cartofului. Timpul de coacere va varia. Verificați cartofii după 50 de minute. Reduceți cuptorul la 350 F
Scoateți cartofii dulci din cuptor și lăsați să se răcească. (Cartofii pot fi prăjiți cu o zi înainte de a avea nevoie de ei. Păstrați cartofii răciți și prăjiți la frigider.)
Puneți carnea de cartof dulce în vasul unui robot de bucătărie. Aruncațipiele de cartofi. Procesați până la neted. Măsurați 16 uncii (1 3/4 căni) de piure de cartofi dulci într-un castron mic. Pune deoparte.
Pregătiți crusta. Într-un castron mic, combinați firimiturile de prăjituri, zahărul granulat și untul. Se amestecă cu o furculiță pentru a combina. Apăsați ferm amestecul în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Coaceți crusta până se rumenesc.
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F.
Pregătiți umplutura. Într-un castron mediu, combinați crema de brânză și zahărul brun închis. Cremă până se omogenizează.
Adăugați ouă, pe rând. Se amestecă bine între fiecare adăugare. Răsturnați fundul și părțile laterale ale vasului cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați piure de cartofi dulci, scorțișoară, ghimbir, nucșoară, cuișoare și extract de vanilie. Se amestecă până se omogenizează. Umplerea va fi groasă.
Întindeți umplutura uniform peste crusta pregătită.
Coaceți cheesecake-ul timp de 30 de minute sau până se rumenesc. Umplerea trebuie setată și nu jiggle.
Scoateți tigaia din cuptor.
Așezați pe o grătar pentru a se răci. Odată răcit, acoperiți cu folie de plastic și răciți peste noapte.