Maryland crabcakes
Maryland crabcakes durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 720 calorii, 18g de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 95 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, suc de lămâie, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Mini CrabCakes La Cuptor, Crabcakes coapte cu Remoulade Old Bay, și Crabcakes Cilantro cu Salsa de porumb Dijon.
Instrucțiuni
Pentru a face crabcakes: amestecați maioneza, oul, condimentul Old Bay, dacă folosiți, muștar dijon, sos Worcestershire, suc de lămâie și pătrunjel. Îndoiți carnea de crab în amestec, apoi adăugați pesmetul. Se răcește timp de 20 de minute înainte de a se modela în 6 prăjituri de dimensiuni egale.
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor, adăugați uleiul de măsline și rumeniți prăjiturile de crab pe fiecare parte. Apoi transferați la cuptor timp de 10 minute sau până când sunt fierte.
Pentru a face sosul de unt: fierbeți vinul alb, șalota, cimbru și frunza de dafin până se reduc la aproximativ 3 linguri.
Se adaugă smântâna și se aduce înapoi la fierbere.
Se ia de pe foc și se adaugă încet untul, șoptind tot timpul. Finalizați sosul cu suc proaspăt de lămâie și condimentați după gust.
Pentru a servi, puneți crabcakes pe farfurii, adăugați o oală mică de sos și serviți cu frunze de salată verde îmbrăcate.